Cerruti 1881 Riviera Eau de Toilette voor Mannen

Cerruti 1881 Riviera Eau de Toilette voor Mannen
Cerruti 1881 Riviera Eau de Toilette voor Mannen
100 ml
28,10

Code: CRT00943 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 18-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 18-5-2021

Beschrijving Cerruti 1881 Riviera
Samenstelling

Trek de aandacht telkens als je ergens een ruimte binnenkomt. De menigte gaat uiteen en honderden ogen kijken je vol bewondering aan. Dat is de fantasie die wordt voorgesteld door de eau de toilette voor mannen Cerruti 1881 Riviera, die ruikt naar een mengeling van diepe noten met op kop vetiver, bergamot en kostbare patchoeli.

  • aromatische chypregeur
  • voor de zelfzekere, moderne man
  • geschikt voor zowel doordeweekse als bijzondere momenten

Samenstelling van de geur:
De topnoten van de geur Cerruti 1881 Riviera staan in het teken van een kwartet van frisse bestanddelen – sinaasappel, bergamot, munt en wierook. In de volgende fase heersen het kostbare Akigalawood® en de niet minder aantrekkelijke jasmijn. Voor een epische finish wordt gezorgd door patchoeli, intense vetiver en het klassieke aroma van leer.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Munt , Bergamot , Incense, Sinaasappel
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Akigalawood®, Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Patchuli , Vetiver , Leer
Geursoort
aromatisch, cypre

Review Cerruti 1881 Riviera