Cerruti1881 Pour Homme Eau de Toilette voor Mannen

2×
Cerruti 1881 Pour Homme Eau de Toilette voor Mannen
Cerruti 1881 Pour Homme Eau de Toilette voor Mannen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
50,90

Je bespaart 14%
200 ml
43,60

Op voorraad | Code: CRT0011
1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 10-12-2021

De eau de toilette voor mannen Cerruti 1881 Pour Homme heeft een heel geraffineerde samenstelling – alsof de behoefte om discreet te zijn erin verenigd wordt met de bereidheid om anders te zijn. Probeer ook jij eens deze unieke geur die jouw charisma perfect onderstreept.

  • aromatisch houtachtige geur
  • voor de moderne, elegante man
  • geschikt om overdag te dragen, vooral bij warm weer

Samenstelling van de geur
De topnoten combineren frisse bergamot, opvallende jeneverbes en een mengeling van elegante bloemen. Ook het hart van de geur is bloemig en bijzonder dankzij het betoverende, Braziliaanse rozenhout en de mannelijke koriander. De basisnoten van de compositie worden gevormd door sensuele muskus, amber en houtsoorten die de geur de nodige diepgang en aantrekkingskracht geven.

Het verhaal van de geur
Het Franse merk Cerruti is synoniem voor uitzonderlijke kwaliteit en onnavolgbare luxe, die ook belichaamd wordt door de geur 1881 Pour Homme. Deze eau de toilette, die al in het jaar 1990 op de markt kwam, is een volmaakt accessoire voor elke echte gentleman.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Lelietje van Dalen , Jasmijn , Freesia , Mimosa , Roos , Viooltje , Iris, Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Galbanum , Jasmijn , Braziliaans rozenhout , Tuberoos, Koriander, Kamille , Sinaasappelboom bloesem , Iris, Narcis
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Ceder , Muskus , Amber , Vanille
Geursoort
aromatisch