CeraVe SAVernieuwende Crème voor Benen

CeraVe SA Vernieuwende Crème  voor Benen
CeraVe SA Vernieuwende Crème  voor Benen
88 ml
7,90

Code: CEV01994 | Op voorraad
1
PostNL
zaterdag 6-6-2020
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 5-6-2020

Product beschrijving CeraVe SA
Kenmerken

De crème CeraVe SA geeft je voeten een perfecte verzorging.

Kenmerken:

  • hydrateert de huid
  • kalmeert de huid
  • verzacht en voedt perfect
  • heeft versterkende effecten

Hoe te gebruiken:
Breng aan op je voeten en masseer zachtjes in.

Kenmerken

Huidtype
droog
Actieve stoffen
hyaluronzuur

Over het merk CeraVe

Het merk CeraVe behoort al meer dan 10 jaar tot de leiders in huid- en lichaamsverzorging in de Verenigde Staten. In samenwerking met dermatologen ontwikkelt het cosmetische preparaten die helpen bij het aanvullen, herstellen en optimaliseren van de huidbarrière.

Aan de basis van het succes van de unieke dermacosmetica van CeraVe staat zijn unieke samenstelling, die een complex van 3 natuurlijke ceramiden bevat. Ceramiden zijn lipiden die van nature in de huid voorkomen, de huidbarrière herstellen en zorgen voor langdurige hydratatie. Keramiden ontbreken echter vaak bij een droge en gevoelige huid en daarom moeten ze worden aangevuld. Dankzij de revolutionaire MVE®-technologie komen de ceramiden in CeraVe-cosmetica geleidelijk vrij, waardoor de producten de hele dag door hun werk blijven doen.

Alle CeraVe-producten zijn zeer sparend, niet-comedogeen, niet-geparfumeerd en hebben een eenvoudige formule. Naast ceramiden bevat CeraVe andere actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, glycerine en cholesterol. Behandel uw huid en uw lichaam met bijvoorbeeld een reinigingsemulsie, een vochtinbrengende crème van CeraVe of een vochtinbrengende melk van CeraVe en ervaar het verschil.

Review CeraVe SA