CeraVeCleansers Reinigingsolie met Hydraterende Werking

CeraVe Cleansers Reinigingsolie met Hydraterende Werking
CeraVe Cleansers Reinigingsolie met Hydraterende Werking
236 ml
12,14

Op voorraad | Code: CEV02096
1
PostNL
maandag 24-1-2022
Afhaallocaties
maandag 24-1-2022
UPS Air Mail
vrijdag 21-1-2022

De reinigende olie met vochtinbrengende werking CeraVe Cleansers is niet alleen bestemd voor volwassenen met een droge huid of voor degenen die gevoelig zijn voor allergieën, maar ook voor kinderen. De samenstelling ervan werd ontwikkeld door dermatologen, zodat de huid de hele dag door gehydrateerd wordt. Bij contact met water creëert het een zacht schuim dat verontreinigingen voorzichtig verwijdert zonder de beschermende huidbarrière te verstoren. De huid wordt integendeel versterkt door squalane en natuurlijke triglyceriden en blijft daardoor langdurig gehydrateerd.

Eigenschappen:

 • wast de gevoelige of droge huid zeer voorzichtig en verwijdert verontreinigingen
 • houdt de huid de hele dag door gehydrateerd en zorgt ervoor dat vochtverlies voorkomen wordt
 • helpt de beschermende huidbarrière te versterken
 • voedt de huid en houdt hem zacht en glad
 • droogt de huid niet uit en laat ook geen vettige film achter
 • niet-comedogeen en heeft een neutrale pH

Samenstelling:

 • zachte oppervlakteactieve stoffen – reinigen de huid op milde wijze
 • hyaluronzuur – houdt vocht in de huid vast
 • niacinamide – heeft voedende en regeneratieve effecten
 • 3 basisceramiden – versterken van de beschermende huidbarrière
 • combinatie van triglyceriden en squalane – geven de huid lipiden
 • vrij van zeep en kleurstoffen

Hoe aan te brengen:
Bevochtig de huid van je gezicht met warm water en breng CeraVe Cleansers vochtinbrengende olie op in een kleine hoeveelheid die overeenkomt met de grootte van een erwt. Masseer de olie voorzichtig in zodat er schuim ontstaat, spoel daarna goed af en droog je gezicht met een schone handdoek. Niet aanbrengen op het gebied rond de ogen. 

Notino tip:
Om de huid na het wassen ideaal gehydrateerd te houden, raden we het gebruik aan van de hydraterende dag-/nachtcrème CeraVe Moisturising Lotion.

Kenmerken

Consistentie
olie
Huidtype
voor alle huidtypes
Huidtype
alle huidtypen
Soort olie
overige herbal oliën
Effect
Hydratatie, Reiniging, Voedend
Actieve stoffen
hyaluronzuur

Het merk CeraVe behoort al meer dan 10 jaar tot de leiders in huid- en lichaamsverzorging in de Verenigde Staten. In samenwerking met dermatologen ontwikkelt het cosmetische preparaten die helpen bij het aanvullen, herstellen en optimaliseren van de huidbarrière.

Aan de basis van het succes van de unieke dermacosmetica van CeraVe staat zijn unieke samenstelling, die een complex van 3 natuurlijke ceramiden bevat. Ceramiden zijn lipiden die van nature in de huid voorkomen, de huidbarrière herstellen en zorgen voor langdurige hydratatie. Keramiden ontbreken echter vaak bij een droge en gevoelige huid en daarom moeten ze worden aangevuld. Dankzij de revolutionaire MVE®-technologie komen de ceramiden in CeraVe-cosmetica geleidelijk vrij, waardoor de producten de hele dag door hun werk blijven doen.

Alle CeraVe-producten zijn zeer sparend, niet-comedogeen, niet-geparfumeerd en hebben een eenvoudige formule. Naast ceramiden bevat CeraVe andere actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, glycerine en cholesterol. Behandel uw huid en uw lichaam met bijvoorbeeld een reinigingsemulsie, een vochtinbrengende crème van CeraVe of een vochtinbrengende melk van CeraVe en ervaar het verschil.