CaudalieRose de Vigne eau fraicheeau fraiche voor Vrouwen

Caudalie Rose de Vigne eau fraicheeau fraiche voor Vrouwen
Caudalie Rose de Vigne eau fraicheeau fraiche voor Vrouwen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
23,76

Je bespaart 14%
50 ml
20,30

Op voorraad | Code: CAU1103
1
PostNL
dinsdag 7-12-2021
Afhaallocaties
maandag 6-12-2021
UPS Air Mail
maandag 6-12-2021

Beleef hetzelfde heerlijke gevoel als wanneer je ´s ochtends blootsvoets door een met glinsterende dauw bedekte bloemenweide loopt. De eau de toilette voor vrouwen Caudalie Rose de Vigne met zijn bedwelmende bloemengeur sluit perfect aan op elke romantische ziel.

  • bloemige geur
  • benadrukt de sensualiteit van elke vrouw
  • frisse geur, ideaal voor bij warm weer

Volledige samenstelling

ROSE, RHABARBER, MOSCHUS.ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL. (170/001), PFLANZLICHEN URSPRUNGS De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
bloemig