CatriceLiquid Shadow Waterproof Vloeibare Oogschaduw

Catrice Liquid Shadow Waterproof Vloeibare Oogschaduw
Catrice Liquid Shadow Waterproof Vloeibare Oogschaduw
Tint 010 Mindful

Code: CTE02947 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Gratis verzending op bestellingen boven de € 30.

Beschrijving Catrice Liquid Shadow Waterproof
Kenmerken

Met de oogschaduw Catrice Liquid Shadow Waterproof kun je je oogleden naar eigen wens van schaduw voorzien en elke make-up een nieuwe dimensie geven.

Kenmerken:

  • voor make-up voor overdag en 's avonds
  • metallisch effect
  • glinsterend effect
  • de pigmentatie is intens
  • eenvoudig aan te brengen

Ingrediënten:

  • veganistisch product

Hoe te gebruiken:
Breng de schaduw op de oogleden aan met een kwastje, een schuimapplicator of met je vingertoppen.

Kenmerken

Tint
roze, nude
Consistentie
fluid
Effect
waterproof, metalen, glanzend

Over het merk Catrice

Trendy, kwaliteitsvol en aan een redelijke prijs. Dat zijn de cosmetica van Catrice, het merk dat geen enkele beauty trend mist. Zo kan je er zeker van zijn dat je met de producten van Catrice een look tevoorschijn tovert als van een topmodel op de catwalk.  

Achter het merk Catrice staat Christina Oster-Daum, een vrouw met een duidelijke visie: kwaliteitsvolle cosmetica die echt elke vrouw zich kan veroorloven. Omdat elk van ons het verdient om zich mooi te voelen. En zo zagen in 2004 de eerste Catrice foundation, Catrice mascara en Catrice poeder het levenslicht, net als andere Catrice producten voor een perfecte make-up.   Catrice cosmetica zijn gebaseerd op zowel topkwaliteit als het volgen van de nieuwste trends uit de beauty wereld.

Dit Duitse merk gaat onder andere prat op zijn natuurlijke foundation met hoge dekking Catrice HD Liquid Coverage, de concealer Catrice Liquid Camouflage die alle oneffenheden verbergt, en het matterende poeder Catrice All Matt Plus. Ook de licht getinte primer Catrice 1 Minute Face Perfector is het melden waard, net als de populaire nagellak Catrice More Than Nude en de lippenstift van Catrice in de meest gevarieerde kleuren.

Review Catrice Liquid Shadow Waterproof