Cartier Declaration

Aftershave emulsie voor Mannen 100 ml

Cartier Declaration Aftershave emulsie  voor Mannen 100 ml
Cartier Declaration Aftershave emulsie  voor Mannen 100 ml
Cartier Declaration Aftershave emulsie  voor Mannen 100 ml
Aftershave emulsie voor Mannen 100 ml
27,90

Code: CAR0982 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 26-6-2018

Beschrijving van het parfum Cartier Declaration

De aftershave emulsie Cartier Declaration is een perfecte aanvulling op de herengeur uit dezelfde collectie. Verzacht de ruwe en geïrriteerde huid en kalmeert aanzienlijk de huid na het scheren dankzij de voedende ingrediënten.

Over het merk Cartier

Cartier is een van de beroemdste juweliers ter wereld. Naast luxe armbanden, horloges en ringen heeft het ook een assortiment parfums en cosmetica.

Het Franse merk, in 1847 opgericht door Louis-François Cartier, richt zich op de meest veeleisende klanten die op zoek zijn naar werkelijk exclusieve artikelen. Niet alleen vele beroemdheden tooiden en tooien zich met de sieraden van Cartier, maar ook leden van verschillende koninklijke families.

Het merk Cartier kan ook bogen op het feit dat het een van de weinige fabrikanten van cosmetica is die een eigen parfumeuse hebben – de beroemde Mathilde Laurent. Zij zoekt systematisch naar de zeldzaamste en de beste ingrediënten en maakt daar echte kunstwerken van.

Als je je charme en sensualiteit wilt onderstrepen, dan is Cartier voor jou ongetwijfeld de juiste keuze!

Beoordeling Cartier Declaration

Nieuwe recensie toevoegen

flaconontwerp
uithoudingsvermogen van de geur
intensiteit
algemene indruk
Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.
Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!

Menu