Carolina Herrera Good Girl Légère Eau de Parfum voor Vrouwen

Carolina Herrera Good Girl Légère Eau de Parfum voor Vrouwen
Carolina Herrera Good Girl Légère Eau de Parfum voor Vrouwen
80 ml
118,00

Code: CHR1362 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
Cadeautje voor jou
Geselecteerde merken nu met de 20% korting. In de winkelwagen gebruik de code brands20 De korting is niet van toepassing op producten in speciale aanbieding of uitverkoop.
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Carolina Herrera Good Girl Légère
Samenstelling

Zeggen ze over jou dat je meerdere gezichten hebt? Laat ze dan allemaal zien! De eau de parfum Carolina Herrera Good Girl Légère bewijst dat er geen enkele reden is om het bij één gezicht te houden. Wees wie je zelf wil zijn. Wees dag en nacht een femme fatale.

  • oriëntaalse, bloemige geur voor overdag en ‘s avonds
  • voor zelfbewuste vrouwen met lef
  • lichtere variant van de geur Carolina Herrera Good Girl

Samenstelling van de geur
Good Girl Légère verovert je zintuigen vanaf de eerste noten. De geur begint met noten van sappige mandarijn en gaat dan verder met een grootse entrée van zoete akkoorden van ylang ylang en jasmijn. Essenties van karamel en tonkaboon, die de basisnoten van deze eau de parfum vormen, brengen de geurcompositie in volmaakte harmonie.

Verhaal van de geur
De geur Good Girl Légère is ook in deze lichtere vorm gehuld in een flacon in de vorm van een damesschoen. De flacon onderscheidt zich licht van de volledig gelakte variant van Good Girl door de door elkaar heen lopende kleuren.

Van de transparante neus gaat hij geleidelijk over in donkerblauw aan de bovenkant. Dit symboliseert de overgang van dag naar nacht en ook van “goed” naar “kwaad”. De gouden hak die symbool staat voor kracht is ongewijzigd en vormt een stabiel onderdeel van de flacons van de Good Girl lijn.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Tangerine
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Echte Arabische Jasmijn , Ylang-Ylang
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Caramel, Tonkaboon
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Over het merk Carolina Herrera

"Ik voel me verantwoordelijk voor de vrouw van vandaag – verantwoordelijk voor haar zelfvertrouwen, moderne look en een goed gevoel over zichzelf." De woorden van de Venezolaanse modeontwerpster Carolina Herrera weerspiegelen de ideeën van het merk dat zij in 1980 heeft opgericht en het haar naam gaf.

Beïnvloed door internationale cultuur en mode viel de persoonlijke stijl van Carolina Herrera al vanaf het begin op. Met behulp van Diana Vreeland, de legendarische mode-editor van Vogue, debuteerde ze met haar collecties in de Metropolitan Club in New York en ontving erkenning van critici. Al snel had ze Jacqueline en Caroline Kennedy, Laura Bush en later ook Michelle Obama in haar klantenkring.

In 1988 maakte het merk haar eerste succesvolle stappen in de parfumwereld met de introductie van het parfum Carolina Herrera. Later werd het publiek verrast met de bijzondere collectie Carolina Herrera 212, waarvan de naam naar het geliefde Manhattan verwijst, of door de eau de parfum Carolina Herrera Good Girl. Samen met andere parfums en het gehele merk is het een symbool van luxe, elegantie en tijdloosheid.

Review Carolina Herrera Good Girl Légère