Carolina Herrera CH Privée

Eau de Parfum voor Vrouwen 80 ml

Carolina Herrera CH Privée Eau de Parfum voor Vrouwen  80 ml
Carolina Herrera CH Privée Eau de Parfum voor Vrouwen  80 ml
80 ml

Code: CHR1082 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Carolina Herrera CH Privée

Carolina Herrera CH Privée Eau de Parfum is een zeer sensuele en verslavende geur waar zowel jij als de mensen om je heen verliefd op zullen worden!

  • leren geur
  • voor de sensuele vrouw
  • voor dagelijks gebruik, maar ook bij speciale gelegenheden

Samenstelling

Samenstelling
Kaviaar, Leer, Patchuli, Schijnhulst, Vanille
Geursoort
leder

Over het merk Carolina Herrera

"Ik voel me verantwoordelijk voor de vrouw van vandaag – verantwoordelijk voor haar zelfvertrouwen, moderne look en een goed gevoel over zichzelf." De woorden van de Venezolaanse modeontwerpster Carolina Herrera weerspiegelen de ideeën van het merk dat zij in 1980 heeft opgericht en het haar naam gaf.

Beïnvloed door internationale cultuur en mode viel de persoonlijke stijl van Carolina Herrera al vanaf het begin op. Met behulp van Diana Vreeland, de legendarische mode-editor van Vogue, debuteerde ze met haar collecties in de Metropolitan Club in New York en ontving erkenning van critici. Al snel had ze Jacqueline en Caroline Kennedy, Laura Bush en later ook Michelle Obama in haar klantenkring.

In 1988 maakte het merk haar eerste succesvolle stappen in de parfumwereld met de introductie van het parfum Carolina Herrera. Later werd het publiek verrast met de bijzondere collectie Carolina Herrera 212, waarvan de naam naar het geliefde Manhattan verwijst, of door de eau de parfum Carolina Herrera Good Girl. Samen met andere parfums en het gehele merk is het een symbool van luxe, elegantie en tijdloosheid.

Beoordeling Carolina Herrera CH Privée

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!