Carolina Herrera 212 VIP Rosé Haarparfum voor Vrouwen

Carolina Herrera 212 VIP Rosé Haarparfum voor Vrouwen
Carolina Herrera 212 VIP Rosé Haarparfum voor Vrouwen
30 ml
33,50

Code: CHR03295 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 26-1-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 26-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 27-1-2021

Beschrijving van het parfum Carolina Herrera 212 VIP Rosé

Een klassieke parfum doet je haar weliswaar lekker ruiken, maar droogt het ook uit en beschadigt de structuur ervan. Ondervind zelf dat de haarparfum Carolina Herrera 212 VIP Rosé een veel beter oplossing is. Hij geeft je haar een heerlijke geur én de nodige voeding.

Kenmerken:

  • verhoogt de intensiteit van de geur uit dezelfde collectie
  • vult de geur uit dezelfde reeks aan

Over het merk Carolina Herrera

"Ik voel me verantwoordelijk voor de vrouw van vandaag – verantwoordelijk voor haar zelfvertrouwen, moderne look en een goed gevoel over zichzelf." De woorden van de Venezolaanse modeontwerpster Carolina Herrera weerspiegelen de ideeën van het merk dat zij in 1980 heeft opgericht en het haar naam gaf.

Beïnvloed door internationale cultuur en mode viel de persoonlijke stijl van Carolina Herrera al vanaf het begin op. Met behulp van Diana Vreeland, de legendarische mode-editor van Vogue, debuteerde ze met haar collecties in de Metropolitan Club in New York en ontving erkenning van critici. Al snel had ze Jacqueline en Caroline Kennedy, Laura Bush en later ook Michelle Obama in haar klantenkring.

In 1988 maakte het merk haar eerste succesvolle stappen in de parfumwereld met de introductie van het parfum Carolina Herrera. Later werd het publiek verrast met de bijzondere collectie Carolina Herrera 212, waarvan de naam naar het geliefde Manhattan verwijst, of door de eau de parfum Carolina Herrera Good Girl. Samen met andere parfums en het gehele merk is het een symbool van luxe, elegantie en tijdloosheid.

Review Carolina Herrera 212 VIP Rosé