Carolina Herrera 212 VIP Men

Gift Set IV.

Carolina Herrera 212 VIP Men Gift Set  IV.
Eau de Toilette 100 ml + Douche en Bad Gel 100 ml
74,90

Code: CHR03105 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
donderdag 23-5-2019
Carolina Herrera 212 VIP Men
Eau de Toilette 100 ml + Douche en Bad Gel 100 ml | 74,90

Samenstelling

Geursoort
houtachtig, oriëntaalse
Set variant
Gift Set

Over het merk Carolina Herrera

"Ik voel me verantwoordelijk voor de vrouw van vandaag – verantwoordelijk voor haar zelfvertrouwen, moderne look en een goed gevoel over zichzelf." De woorden van de Venezolaanse modeontwerpster Carolina Herrera weerspiegelen de ideeën van het merk dat zij in 1980 heeft opgericht en het haar naam gaf.

Beïnvloed door internationale cultuur en mode viel de persoonlijke stijl van Carolina Herrera al vanaf het begin op. Met behulp van Diana Vreeland, de legendarische mode-editor van Vogue, debuteerde ze met haar collecties in de Metropolitan Club in New York en ontving erkenning van critici. Al snel had ze Jacqueline en Caroline Kennedy, Laura Bush en later ook Michelle Obama in haar klantenkring.

In 1988 maakte het merk haar eerste succesvolle stappen in de parfumwereld met de introductie van het parfum Carolina Herrera. Later werd het publiek verrast met de bijzondere collectie Carolina Herrera 212, waarvan de naam naar het geliefde Manhattan verwijst, of door de eau de parfum Carolina Herrera Good Girl. Samen met andere parfums en het gehele merk is het een symbool van luxe, elegantie en tijdloosheid.

Beoordeling Carolina Herrera 212 VIP Men

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!