Carolina Herrera 212 NYC Meneau de toilette voor Mannen

Carolina Herrera 212 NYC Men eau de toilette voor Mannen
Carolina Herrera 212 NYC Men eau de toilette voor Mannen
Gratis verzending
200 ml
86,80

Code: CHR0221 | Op voorraad
1
Cadeautje voor jou
Gratis levering op bestellingen boven de € 20. Shop vanuit het comfort van je eigen huis.
PostNL
donderdag 9-4-2020
UPS Air Mail
donderdag 9-4-2020

Beschrijving van het parfum Carolina Herrera 212 NYC Men
Samenstelling

Als er door jouw aderen het bloed stroomt van een onvervalste stadsmens, dan is de eau de toilette voor mannen Carolina Herrera 212 NYC Men jou op het lijf geschreven. Laat je opslokken door een geurcompositie die de dynamiek en het ritme van het New Yorkse Manhattan uitstraalt.

  • frisse, aromatische, mannelijke geur met een bloemige ondertoon
  • ideaal voor elke dag
  • een geur voor de moderne man die geniet van het stadsleven

Samenstelling van de geur
In het begin word je aangesproken door de onmiskenbare frisheid van citroenbladeren en vers gemaaid gras. Een tijdje later beginnen de openingstonen zich te vermengen met aromatische lavendel en de opvallend zoete geur van gardenia. Daarna word je nog lang meegevoerd op een houtachtige en balsemachtig zuivere golf van muskus en sandelhout.

Verhaal van de geur
De man voor wie de geur Carolina Herrera 212 NYC Men gecreëerd werd, kijkt vooruit naar de toekomst, maar met het nodige respect voor het verleden. Het type man dat voor deze geur valt, blijkt al op het eerste gezicht uit de flacon.

Het gladde, metallic design weerspiegelt de moderne, stedelijke architectuur en verraadt wat voor zintuiglijke ervaring er onder het magnetische dopje schuilt.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Citroen blad , Gras
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lavendel , Gardenia , groene peper
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Witte Muskus , Guaiac Hout , Sandelhout
Geursoort
bloemig, houtachtig

Over het merk Carolina Herrera

"Ik voel me verantwoordelijk voor de vrouw van vandaag – verantwoordelijk voor haar zelfvertrouwen, moderne look en een goed gevoel over zichzelf." De woorden van de Venezolaanse modeontwerpster Carolina Herrera weerspiegelen de ideeën van het merk dat zij in 1980 heeft opgericht en het haar naam gaf.

Beïnvloed door internationale cultuur en mode viel de persoonlijke stijl van Carolina Herrera al vanaf het begin op. Met behulp van Diana Vreeland, de legendarische mode-editor van Vogue, debuteerde ze met haar collecties in de Metropolitan Club in New York en ontving erkenning van critici. Al snel had ze Jacqueline en Caroline Kennedy, Laura Bush en later ook Michelle Obama in haar klantenkring.

In 1988 maakte het merk haar eerste succesvolle stappen in de parfumwereld met de introductie van het parfum Carolina Herrera. Later werd het publiek verrast met de bijzondere collectie Carolina Herrera 212, waarvan de naam naar het geliefde Manhattan verwijst, of door de eau de parfum Carolina Herrera Good Girl. Samen met andere parfums en het gehele merk is het een symbool van luxe, elegantie en tijdloosheid.

Review Carolina Herrera 212 NYC Men