Captain FawcettCaptain Fawcett's Eau de Parfum Eau de Parfum voor Mannen

Captain Fawcett Captain Fawcett's Eau de Parfum Eau de Parfum voor Mannen
Captain Fawcett Captain Fawcett's Eau de Parfum Eau de Parfum voor Mannen
Gratis verzending
50 ml
47,90

Op voorraad | Code: CFW1309
1
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 7-12-2021

Een tijdloze klassieker die een eerbetoon is aan mannelijke elegantie en natuurlijk charisma. De eau de parfum voor mannen Captain Fawcett Captain Fawcett's Eau de Parfum wordt al snel een onmisbaar deel van je persoonlijkheid.

  • kruidige geur
  • voor elke moderne gentleman
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Volledige samenstelling

ALCOHOL DENAT (SD ALKOHOL 40-B), WASSER, PARFUM, LINALOOL, LIMONENE, EVERNIA PRUNASTRI EXTRACT, COUMARIN, CITRAL, CITRONELLOL De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Mandarijn , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Koriander, Kardemom
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Mos, Vanille
Geursoort
groen