Calvin Klein Mini for Women gift set

 • Calvin Klein Mini for Women gift set
 • Calvin Klein Mini for Women gift set 1
 • Calvin Klein Mini for Women gift set 2
 • Calvin Klein Mini for Women gift set 3
   meer

  Varianten Calvin Klein Mini for Women

  • Calvin Klein Mini for Women Gift Set X. Eau de Parfum 4 ml + Eau de Toilette 10 ml + Eau de Parfum 2 x 5 ml + Eau de Toilette 5 mlGift Set X.  

   Dit product is momenteel niet beschikbaar.

   Eau de Parfum 4 ml + Eau de Toilette 10 ml + Eau de Parfum 2 x 5 ml + Eau de Toilette 5 ml
   Code: CAK4927
   Aqua Eternity - Sheer Beauty - Eternity - Euphoria - CK One  

  Omhoog

  Over merk Calvin Klein

  Beoordeling

  Design

  Uithoudingsvermogen

  Intensiteit

  Algemene indruk

  Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

  De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

  In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.

  Omhoog

  Beoordeling Calvin Klein Mini for Women

  Wat vind je van Calvin Klein Mini for Women ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​

  Menu