Calvin Klein Maneau de toilette voor Mannen

1×
Calvin Klein Man eau de toilette voor Mannen
Calvin Klein Man eau de toilette voor Mannen
50 ml
24,80

Code: CAK0236 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
Cadeautje voor jou
Bestel voor meer dan 50 EUR en kies in je winkelmandje gratis een populaire MEDIBLANC tandpasta.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
PostNL
zaterdag 8-8-2020
UPS Air Mail
vrijdag 7-8-2020

Beschrijving van het parfum Calvin Klein Man
Samenstelling

Mannelijke kracht, onverschrokkenheid en fysieke aantrekkingskracht in één flacon. Dat is de eau de toilette voor mannen Calvin Klein Man. Hij combineert frisheid en diepgang. Sappig fruit en kostbare houtsoorten. Tederheid en primitiviteit. Ervaar het aan den lijve – tenminste als je klaar bent voor de bewondering van alle vrouwen rondom.

  • een frisse, houtachtige, kruidige geur
  • voor de moderne, zelfbewuste man
  • geschikt om dagelijks te dragen

Samenstelling van de geur
De opening van de geur is tegelijk fris en aromatisch. Het is een combinatie van sappige bergamot en mandarijn, samen met de opvallende geur van rozemarijn en tedere viooltjes. In de hartnoten vind je de warme combinatie van wierook, laurierblad en muskaatnoot, verlicht door frisse munt. De basisnoten vormen een mengeling van verleidelijke muskus, kostbare houtsoorten en een amberakkoord dat de compositie verleidelijkheid en diepgang geeft. 

Verhaal van de geur
De geur Calvin Klein Man werd in 2007 gecreëerd door parfumeuse Ann Gottlieb. De flacon van de eau de toilette is opnieuw minimalistisch, zoals we van dit merk gewend zijn.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Viooltjesblad , Mandarijn , Rozemarijn , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Laulierblad , Nootmuskaat , Wierook , Munt
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Cipres , Guaiac Hout , Amber , Sandelhout
Geursoort
specerijen, houtachtig

Over het merk Calvin Klein

Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.

Review Calvin Klein Man