Calvin Klein Man Aftershave lotion voor Mannen

 • Calvin Klein Man Aftershave lotion voor Mannen
 • Calvin Klein Man Aftershave lotion voor Mannen 1
 • Calvin Klein Man Aftershave lotion voor Mannen 2
 • Calvin Klein Man Aftershave lotion voor Mannen 3
   meer

  KADO VOOR JOU
  Koop nu je favoriete merk met 15% korting. Om de korting te ontvangen gebruik de promo code brandsalenl. Klik hier voor meer informatie. Deze korting geldt niet voor producten in de sale of uitverkoop.

  Varianten Calvin Klein Man

  • Calvin Klein Man Aftershave lotion voor Mannen 100 ml Aftershave lotion voor Mannen 100 ml  

   Dit product is momenteel niet beschikbaar.

   Code: CAK0244

  Gerelateerde producten

  • Eau de Toilette voor Mannen Calvin Klein ManEau de Toilette voor Mannen

   Op voorraad

   vanaf € 24,90

  Omhoog

  Parfum beschrijving Calvin Klein Man

  Beoordeling

  Design

  Uithoudingsvermogen

  Intensiteit

  Algemene indruk

  De aftershave voor mannen Calvin Klein Man is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Verfrist de huid die na het scheren geïrriteerd en roodachtig is, laat hem geuren en levert een nieuwe portie energie.

  Omhoog

  Over merk Calvin Klein

  Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

  De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

  In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.

  Omhoog

  Beoordeling Calvin Klein Man

  Wat vind je van Calvin Klein Man ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "


  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​