Calvin Klein CK IN2U Eau de Toilette voor Mannen

1×
Calvin Klein CK IN2U Eau de Toilette voor Mannen
Calvin Klein CK IN2U Eau de Toilette voor Mannen
150 ml
29,50

Code: CAK0206 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 18-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 18-5-2021

Beschrijving Calvin Klein CK IN2U
Samenstelling

Hij is uniek, origineel, volgt geen vaste regel en blijft altijd zichzelf – dat zijn eigenschappen van de man voor wie eau de toilette Calvin Klein CK IN2U is ontworpen. Haar ongebruikelijke frisse tonen begeleiden je elke dag, ongeacht wat je ook te wachten staat. En de vrouwen om je heen geven je de juiste aandacht.

  • frisse, aromatische geur
  • voor moderne stadsmannen
  • ideaal om overdag te dragen, vooral bij warm weer

Samenstelling van de geur
De topnoten overspoelen je met een verfrissende golf van citrusvruchten aangevuld met aromatische akkoorden van tomatenbladeren. De hartnoten verbergen heerlijke cacao, een niet-traditioneel ingrediënt van herenparfums die de geur diepte en een unieke toon geeft . De basisnoten die je nog lang op je huid kan ruiken bevatten mannelijke tonen van verwarmend cederhout, verleidelijke vetiver en muskus.

Verhaal van de geur
Calvin Klein CK IN2U was gelanceerd in 2007 samen met de versie voor dames CK IN2U for Her. Deze geur is vol citrusvruchten aangevuld met met akkoorden van sensuele orchidee en cactus.  

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Citroen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Cacao
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vetiver , Ceder , Witte Muskus
Geursoort
aromatisch

Over het merk Calvin Klein

Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.

Review Calvin Klein CK IN2U1