Calvin Klein CK IN2U Eau de Toilette voor Vrouwen

3×
Calvin Klein CK IN2U Eau de Toilette voor Vrouwen
Calvin Klein CK IN2U Eau de Toilette voor Vrouwen
150 ml
22,90

Code: CAK0221 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 4-3-2021
Persoonlijk ophalen
donderdag 4-3-2021
UPS Air Mail
woensdag 3-3-2021

Beschrijving van het parfum Calvin Klein CK IN2U
Samenstelling

De eau de toilette Calvin Klein CK IN2U is het symbool van vrouwen die bij het moment leven, niets plannen en zich vrij door het leven laten leiden. Ze genieten van spontane beslissingen, houden van onalledaagse belevenissen en hebben elke dag de mogelijkheid om de wereld te ontdekken.

  • een frisse citrus-bloemengeur
  • voor jonge, vooruitstrevende vrouwen
  • om overdag te dragen, vooral bij warm weer

Samenstelling van de geur
In het begin van de eau de toilette CK IN2U zijn sappige tonen van roze grapefruit en verfrissende Siciliaanse bergamot met elkaar verweven, samen met rode bessenbladeren. Even later ontplooit zich een hart met een combinatie van een sensuele orchidee met een cactus die de geur heel vrouwelijk, elegant en tegelijk verleidelijk maakt. De hele geur wordt onderstreept door een basis van warme rode ceder en zoete vanille die het amberakkoord aanvullen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Rode Bessen Blad , Roze Grapefruit , Siciliaanse Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Orchidee , Cactus
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Ceder , Amber
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Over het merk Calvin Klein

Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.

Review Calvin Klein CK IN2U3