Calvin KleinEuphoria Men Gift Setvoor Mannen

Calvin Klein Euphoria Men Gift Set  voor Mannen
Calvin Klein Euphoria Men Gift Set  voor Mannen
Nieuw
34,10

Op voorraad | Code: CAK17430

Eau de Toilette 100 ml + Eau de Toilette 15 ml + Aftershave Balsem 100 ml

1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
vrijdag 10-12-2021

Je geur kan je altijd bij je hebben, ook als je van huis weggaat. De parfumset voor mannen Calvin Klein Euphoria Men bevat de volledige versie van de geur én een miniatuurtje dat gemakkelijk in elke bagage past, zodat je je geur altijd bij je kan hebben.

Kenmerken:

  • bevat het gewone formaat van de geur en een miniatuurtje
  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur
  • cadeautip die gegarandeerd plezier doet

Inhoud van de set:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Eau de Toilette 15 ml
  • Aftershave Balsem 100 ml

Samenstelling

Geursoort
aromatisch, houtachtig
Set variant
Gift Set

Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.