Calvin Klein Euphoria Meneau de toilette voor Mannen

Calvin Klein Euphoria Men eau de toilette voor Mannen
Calvin Klein Euphoria Men eau de toilette voor Mannen
30 ml
23,70

Code: CAK0383 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 3-6-2020
UPS Air Mail
woensdag 3-6-2020

Beschrijving van het parfum Calvin Klein Euphoria Men
Samenstelling

Een verdovend geluksgevoel en een onblusbare passie – dat zijn de gevoelens die de eau de toilette voor mannen Calvin Klein Euphoria Men oproept. Proef ook jij van de volmaakt evenwichtige samenstelling van deze geur en onderstreep er je unieke karakter mee.

  • betoverende, aromatische, oriëntaalse geur voor de echte gentleman
  • ongeëvenaarde combinatie van frisheid en sensualiteit
  • voor de moedige man die verlangt naar aandacht

Samenstelling van de geur
De geur ontplooit zich in het begin als een gember-peper cocktail, waarna een explosie volgt van opwekkende zwarte basilicum, aromatische salie en opvallende cederbladeren. De basisnoten van de geur bestaan uit het subtiele en toch verwarmende Braziliaanse rozenhout, aangevuld met de kruidigheid van amber, exotische patchoeli en zachte velours. En het is net díe combinatie die de geur diepgang, zinnelijkheid, een verleidelijke stoerheid en niet in de laatste plaats een langdurige finish geeft.

Verhaal van de geur
De eau de toilette voor mannen Calvin Klein Euphoria Men werd op de markt gebracht in het jaar 2006. In de eenvoudige flacon schuilt een betoverende, houtachtig-oriëntaalse geur die zijn drager hult in het verslavende gevoel van succes.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Gember , Peper
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Ceder , Salie , Basillicum
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Suede, Patchuli , Braziliaans rozenhout , Amber
Geursoort
aromatisch, houtachtig

Over het merk Calvin Klein

Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.

Review Calvin Klein Euphoria Men