Calvin Klein Euphoria

Gift Set XII.

Calvin Klein Euphoria Gift Set  XII.
Calvin Klein Euphoria Gift Set  XII.
Eau De Parfum 100 ml + Body Lotion 100 ml

Code: CAK11241 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Calvin Klein Euphoria
Eau De Parfum 100 ml + Body Lotion 100 ml

Samenstelling

Geursoort
bloemig, oriëntaalse
Set variant
Gift Set

Over het merk Calvin Klein

Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.

Beoordeling Calvin Klein Euphoria

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!