Calvin Klein Euphoria BlushEau de Parfum voor Vrouwen

Calvin Klein Euphoria Blush Eau de Parfum voor Vrouwen
Calvin Klein Euphoria Blush Eau de Parfum voor Vrouwen
100 ml
101,00

Code: CAK17272 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 9-12-2020
Persoonlijk ophalen
dinsdag 8-12-2020
UPS Air Mail
maandag 7-12-2020

Beschrijving van het parfum Calvin Klein Euphoria Blush
Samenstelling

Begeef je op een pad vol passie, verleiding en sensualiteit. De eau de parfum voor vrouwen Calvin Klein Euphoria Blush is een volmaakte metgezel om met je zintuigen te beleven hoe betoverend en bevrijdend het is om toe te geven aan de verleiding en je te laten leiden door je emoties en verlangens.

  • gourmand, fruitig-bloemige geur
  • de geur werd gelanceerd als limited edition
  • gecreëerd door Jean-Marc Chaillan en Yves Cassar

Samenstelling van de geur
De frisheid en sappigheid van delicieuze frambozen roepen vanaf het eerste moment verrukkelijke gevoelens in je op. Een ogenblik later ontvouwt zich de bedwelmende geur van rozen in volle bloei. De niet alleen voor je smaakpapillen maar ook voor je reukorgaan verslavende chocolade vergezelt je nog lang, totdat de laatste, sensuele noot wegebt.

Verhaal van de geur
Het ontwerp van de flacon van de delicate geur Calvin Klein Euphoria Blush blijft trouw aan de legendarische Calvin Klein Euphoria, maar kreeg deze keer een lichtroze kleur. Die stemt overeen met de naam Blush, wat “blozen” betekent. Het zilveren dopje is een voortdurende herinnering aan en belichaming van macht, en eronder schuilt de volmaakte verleidingskunst.

Samenstelling

Samenstelling
Pure Chocolade , Roos , Jasmijn , Orchidee , Framboos
Geursoort
fruitig, bloemig

Over het merk Calvin Klein

Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.

Review Calvin Klein Euphoria Blush