Calvin Klein Eternity Gift SetIV.

Calvin Klein Eternity Gift Set  IV.
Calvin Klein Eternity Gift Set  IV.
51,90

Code: CAK17411 | Op voorraad

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 10 ml + geparfumeerde bodymilk 200 ml

1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Calvin Klein Eternity
Samenstelling

Een exclusieve geur is altijd een goede keuze als je iemand echt plezier wil doen. De parfumset voor vrouwen Calvin Klein Eternity in een mooie verpakking vergroot het plezier van de ontvanger nog meer. Ga voor de charme van een perfect uitgedachte set waarvoor elke vrouw op het eerste gezicht door de knieën gaat.

Kenmerken:

  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur
  • het miniatuurtje van de geur past perfect in je handtas
  • heel geschikt als cadeau
  • doet elke vrouw plezier

Inhoud van de set:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum 10 ml
  • geparfumeerde bodymilk 200 ml

Samenstelling

Geursoort
bloemig
Set variant
Gift Set

Over het merk Calvin Klein

Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.

Review Calvin Klein Eternity