Calvin Klein Eternity for Men Eau de Toilette voor Mannen

4×
Calvin Klein Eternity for Men Eau de Toilette voor Mannen
Calvin Klein Eternity for Men Eau de Toilette voor Mannen
Actie
Gratis verzending
100 ml
24,90

Code: CAK10122 | Op voorraad
1
Je product laten graveren met een korte inscriptie en ontvang zo een uniek cadeau
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 18-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 18-5-2021

Beschrijving Calvin Klein Eternity for Men
Samenstelling

De tijdloze eau de toilette Calvin Klein Eternity for Men is een weerspiegeling van de perfecte man - hij is subtiel, maar toch mannelijk, nostalgisch en modern, krachtig en verfijnd.

  • een aromatische fougèregeur
  • voor moderne, zelfverzekerde mannen
  • geschikt voor alledaags gebruik en speciale gebeurtenissen

Samenstelling van de geur
De eau de toilette opent met zoete mandarijn, aromatische lavendel en frisse tonen van bergamot, citroen en groene planten. In het hart van de geur liggen pittige akkoorden van basilicum, salie en koriander, aangevuld met een groot aantal bloemenessenties en jeneverbessen. De finale van de geurcompositie wordt gedomineerd door houtachtige motieven van sandelhout en Braziliaans roze hout, musk, amber en vetiver.

Het verhaal van de geur
De geur Eternity for Men is het werk van parfumier Carlo Benaima en werd voor het eerst geïntroduceerd in 1990. Tot op vandaag is deze eau de toilette de begeleider van de moderne man tijdens zijn werkvergaderingen, evenals bij ontmoetingen met zijn vrienden of een romantisch diner voor twee personen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Mandarijn , Bergamot , Groene noten , Lavendel , Citroen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Salie , Jeneverbessen , Geranium , Jasmijn , Sinaasappelbloesem , Lelietje van Dalen , Basillicum , Koriander, Lelie
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Amber , Braziliaans rozenhout , Vetiver , Muskus , Sandelhout
Geursoort
aromatisch

Over het merk Calvin Klein

Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.

Review Calvin Klein Eternity for Men4