Calvin Klein Eternity Air Eau de Parfum voor Vrouwen

1×
Calvin Klein Eternity Air Eau de Parfum voor Vrouwen
Calvin Klein Eternity Air Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
90,09

Je bespaart 50%
100 ml
44,50

Code: CAK9102 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Calvin Klein Eternity Air
Samenstelling

Het eau de parfum voor dames Eternity Air van het merk Calvin Klein is als het diep inademen van frisse lentelucht. Het parfum is een uiting van pure vreugde om het leven en grenzenloze liefde.

  • een bloesemrijke fruitgeur
  • voor de romantische, moderne vrouw
  • geschikt voor alledaags gebruik, vooral bij warm weer

Samenstelling van de geur
Aan het begin van de geur vermengen zoete grapefruit en aalbessen zich met de frisse tonen van een heldere, schone lucht. Even later ontpopt zich een hart dat gevormd wordt door tedere pioenrozen, lelietjes-van-dalen en onweerstaanbare, zoete peer. De basis van de hele compositie is een mengsel van warm cederhout, amber en musk, waardoor de geur uiterst verleidelijk en aantrekkelijk is.

Het verhaal van de geur
Dit eau de parfum is een sprankelendere interpretatie van de legendarische geur Eternity. Net als zijn voorganger vertelt ook Eternity Air het verhaal van een diepe en toegewijde liefde. De tedere, elegante geur werd geïntroduceerd in 2018.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Grapefruit , Zwarte Aalbessen , Luchtige noten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Pioenroos , Peer , Lelietje van Dalen
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Ceder , Ambergris
Geursoort
fruitig, bloemig

Over het merk Calvin Klein

Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.

Review Calvin Klein Eternity Air1