Calvin KleinDeep Euphoria Eau de Parfum voor Vrouwen

2×
Calvin Klein Deep Euphoria Eau de Parfum voor Vrouwen
Calvin Klein Deep Euphoria Eau de Parfum voor Vrouwen
100 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: CAK6028

Sensueel, passioneel, uitdagend en puur vrouwelijk – dat is de eau de parfum Calvin Klein Deep Euphoria, die euforische gevoelens in je oproept. Bereid je voor op complimenten, want je omgeving zal onmiddellijk voor deze intense geurcompositie vallen, en bovendien blijft de geur ongelooflijk lang op je huid hangen. 

  • nadrukkelijke, bloemige chypregeur
  • voor de verfijnde, sterke vrouw
  • ideaal voor ‘s avonds en speciale gelegenheden

Samenstelling van de geur:
De geur opent met de frisse tonen van Cascalone® en witte peper, om na een tijdje plaats te maken voor de hartnoten van sensuele roos, pioenroos, bedwelmende jasmijn en warme noten van hout. In de basisnoten van de geur ruik je patchoeli en muskus, die nog lang na het opdoen op je huid blijven hangen en de geur iets suggestiefs en ongewoon verleidelijks geven.

Verhaal van de geur:
Deep Euphoria is een intensere, sensuelere interpretatie van de legendarische geur Euphoria uit het jaar 2005, die meermaals in de prijzen viel en bij de meest populaire geuren ooit behoort. Probeer ook jij eens een sensuele geur die jou en alle mannen in je omgeving gegarandeerd bekoort. De geur werd gelanceerd in 2016.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Cascalone®, Mandarijn Blad , Witte Peper
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Echte Arabische Jasmijn , Roos , Pioenroos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Patchuli , Muskus , Hout Noten
Geursoort
bloemig, cypre

Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.