Calvin Klein CK2

Eau de Toilette Unisex 10 ml Roll-on

Calvin Klein CK2 Eau de Toilette Unisex 10 ml Roll-on
Calvin Klein CK2 Eau de Toilette Unisex 10 ml Roll-on
10 ml
14,40

Code: CAK9459 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
donderdag 27-6-2019
UPS Air Mail
woensdag 26-6-2019
Calvin Klein CK2
10 ml | 14,40

Beschrijving van het parfum Calvin Klein CK2

De eau de toilette Calvin Klein CK2 is de perfecte combinatie van contrasterende elementen - mannelijkheid met vrouwelijkheid, kracht met tederheid en de energieke frisheid van fruit met de volle warmte van hout.

  • een frisse, houtachtige unisex geur
  • voor moderne stadsmensen
  • geschikt voor dagelijks gebruik, vooral in warme maanden

Samenstelling van de geur
De ongewone combinatie van boventonen van mandarijn, peer en viooltjes wordt aangevuld door een snufje wasabi. De in het hart verborgen geur van geplaveide straten na regen met akkoorden van rozen en de wortel van de iris is als ademen op een warme zomerdag. De geurcompositie is duidelijk houtachtig, samengesteld uit essenties van vetiver, sensuele muskus, wierook en exotisch sandelhout.

Het verhaal van de geur
De eau de toilette CK2, geïntroduceerd in 2016, vertegenwoordigt de zogenaamde millenniumgeneratie. De futuristische, transparante, flacon die doet denken aan een gloeilamp, is opzettelijk zo gecreëerd, dat u er van beide kanten naar kunt kijken – net als naar ongebonden en spontane jonge mensen, waarin de vrouwelijke en de mannelijke kant met elkaar worden gecombineerd.

Samenstelling

Topnoten
Mandarijn , Peer , Viooltjesblad , Wasabi
Hartnoten
Hedione , Irisbloem wortels, Kiezels , Pioenroos , Roos
Basisnoten
Sandelhout , Vetiver , Wierook , Witte Muskus
Geursoort
aromatisch, houtachtig

Over het merk Calvin Klein

Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.

Beoordeling Calvin Klein CK2

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!