Calvin KleinCK One Summer 2021 Eau de Toilette unisex

Calvin Klein CK One Summer 2021 Eau de Toilette unisex
Calvin Klein CK One Summer 2021 Eau de Toilette unisex
Aanbevolen detailhandelsprijs
48,00

Je bespaart 40%
100 ml
28,50

Op voorraad | Code: CAK17415
1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 10-12-2021

Zomer … wat dacht je ervan om iets nieuws te beleven? Of om gelijk te ontsnappen naar een fantasiewereld waar je talloze fata morgana's kan tegenkomen. De uniseks eau de toilette Calvin Klein CK One Summer 2021 is echt – een echte oase voor je zintuigen. Op het eerste gezicht en na de eerste keer ruiken.

  • limited edition van de legendarische geur Calvin Klein CK One Summer
  • deze aromatische citrusgeur wordt verkocht inclusief themastickers
  • de flacon van de geur voor het jaar 2021 werd gecreëerd in samenwerking met kunstenaar Mishko

Samenstelling van de geur
De topnoten verfrissen je met de combinatie van noten van grapefruit en mandarijn, aangevuld met een waterakkoord. Na een tijdje komen de pittige noten van rabarber, watermeloen en tijm. De geur wordt afgerond door de combinatie van de pure sensuele geur van ambroxan met noten van perzikschil en hout.

Verhaal van de geur
De kunstenaar met het pseudoniem Mishko staat bekend om zijn werk dat geïnspireerd is op zowel de echte als de surrealistische wereld. Het resultaat zijn karakteristieke, visueel unieke werken met een digitale afwerking. Dat geldt ook voor het door Mishko ontworpen design van Calvin Klein CK One Summer 2021.

Het elektrisch blauwe flesje is versierd met een vervormde tekst die een wazig zicht op de werkelijkheid symboliseert als gevolg van de brandende zon. De frisse citrusgeur in het flesje is dan de perfecte verfrissing van de zintuigen tijdens warme zomerdagen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Citroen , Grapefruit , Water noten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Watermeloen , Rabarber , Eucalyptus
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Perzik , Ambroxan
Geursoort
citrus, water noten, houtachtig

Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.