Calvin Klein CK One Summer 2020 Eau de Toilette Unisex

Calvin Klein CK One Summer 2020 Eau de Toilette Unisex
Calvin Klein CK One Summer 2020 Eau de Toilette Unisex
Uitverkoop
Aanbevolen detailhandelsprijs
49,00

Je bespaart 63%
100 ml
17,78

Code: CAK17271 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
maandag 17-5-2021
UPS Air Mail
maandag 17-5-2021

Beschrijving Calvin Klein CK One Summer 2020
Samenstelling

Alle kleuren, geuren en emoties van de zomer werden samengevoegd in de uniseks eau de toilette CK One Summer 2020. Die draagt bij tot onvergetelijke belevenissen bij zomerse zonsondergangen die de inspiratie vormden voor deze frisse, houtachtige citrusgeur.

  • limited edition van de legendarische geur CK One Summer
  • bevat stickers met zomermotieven
  • de flacon van de geur voor het jaar 2020 werd gecreëerd in samenwerking met Joe Cruz

Samenstelling van de geur
Deze geur is als een zomerbries in de vooravond dankzij de frisse topnoten van gember, die zich na een tijdje verenigen met zeezout en zo een duo vormen dat een flinke portie energie geeft. Het houtachtige van benzoë, sandelhout en amber zorgen daarna voor een verwarmende slotpartij die voor je zintuigen een heerlijke, lange zomerexcursie is.

Verhaal van de geur
De eerste zomerse limited edition van het nieuwe decennium is de geur CK One Summer 2020 in een mat turquoise flacon met contrasterend geel. Dit kleurenduo doet denken aan een zwembad op een hete vakantiedag. Het visuele ontwerp is van de hand van Joe Cruz.

De stijl van deze kunstenaar wordt gekenmerkt door expressieve lijnen, gedurfde kleuren en vintage afbeeldingen, en dat komt ook tot uiting op deze flacon, die een perfecte weergave is van de sfeer van een hete zomer. Bij de geur zitten ook stickers waarmee je van elke flacon een uniek stuk kan maken.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
citrus, aromatisch

Over het merk Calvin Klein

Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.

Review Calvin Klein CK One Summer 2020