Calvin Klein CK One Summer 2019 Eau de Toilette Unisex

Calvin Klein CK One Summer 2019 Eau de Toilette Unisex
Calvin Klein CK One Summer 2019 Eau de Toilette Unisex
Aanbevolen detailhandelsprijs
44,00

Je bespaart 48%
100 ml
22,50

Code: CAK14980 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Calvin Klein CK One Summer 2019
Samenstelling

De eau de toilette Calvin Klein CK One Summer 2019 omhult je met een sappige frisse geur die ideaal is vooral voor de hete zomerdagen.

  • frisse citrusvruchten geur met een vleugje water
  • voor jonge vrouwen en mannen
  • ideaal om overdag in de zomermaanden te dragen

Samenstelling van de geur
De topnoten beginnen met de tonen van tangerine, heerlijke kweepeer, bergamot en waterlelie. Vervolgens komt de mix van jeneverbes, koriander, water-akkoorden en matcha-thee die deze eau de toilette een buitengewone frisse en schone uitstraling geeft. De basisnoten van hout, muskus en amber binden de hele compositie samen en voegen aan de geur meer intensiteit.

Het verhaal van de geur
CK One Summer is een zomerse limited edition van de iconische geur CK One van Calvin Klein. Het flesje wordt in 2019 versierd door pop-art design. Er zijn stickers inbegrepen waarmee je de flacon naar je eigen smaak kunt versieren. Je wordt meteen verliefd op deze sappige geur die je elke dag naar de warme zomerse dagen brengt.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Italiaanse Bergamot , Tangerine , Waterlelie, Kweepeer
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Water noten , Jeneverbessen , Koriander, matcha
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Drijfhout , Muskus , Amber
Geursoort
citrus, water noten

Wij schreven over Calvin Klein CK One Summer 2019
Artikelen

Over het merk Calvin Klein

Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.

Review Calvin Klein CK One Summer 2019