Calvin Klein CK One Shock Eau de Toilette voor Vrouwen

Calvin Klein CK One Shock Eau de Toilette voor Vrouwen
Calvin Klein CK One Shock Eau de Toilette voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
29,90

Je bespaart 26%
100 ml
21,90

Code: CAK0311 | Op voorraad

Dit product is al zonder cellofaan door de fabrikant verpakt.

1
PostNL
maandag 17-5-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 15-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Calvin Klein CK One Shock
Samenstelling

Shockeer je omgeving met een unieke geur die perfect je natuurlijke schoonheid onderstreept. De eau de toilette voor vrouwen Calvin Klein CK One Shock geeft je energie en zelfvertrouwen voor alle nieuwe kansen die zich voordoen.

  • oosterse, kruidige geur met een gourmand ondertoon
  • voor de spontane, moderne vrouw
  • ideale geur voor overdag, vooral bij warm weer

Samenstelling
De opening staat in het teken van bloemakkoorden – het is een mengeling van tedere pioenroos, klaproos en passiebloem. Na een tijdje worden zij aangevuld door zoete hartnoten die bestaan uit delicate braambes en Mexicaanse pure chocolade, die op een verleidelijke manier gekleurd worden door jasmijn en narcis. Het langst blijf je de verwarmende tonen van vanille en amber op je huid ruiken, die worden aangevuld door exotische patchoeli en sensuele muskus.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Pioenroos , Grote Klaproos , Passiebloem
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Bramen , Jasmijn , Narcis , Chocolade
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Muskus , Amber , Patchuli
Geursoort
oriëntaalse, specerijen

Over het merk Calvin Klein

Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.

Review Calvin Klein CK One Shock