Calvin Klein CK One Platinum Editioneau de toilette Unisex

Calvin Klein CK One Platinum Edition eau de toilette Unisex
Calvin Klein CK One Platinum Edition eau de toilette Unisex
Actie
Gratis verzending
37,33

Je bespaart 52%
50 ml
18,00

Code: CAK12234 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 22-11-2019
UPS Air Mail
morgen al donderdag 21-11-2019

Beschrijving van het parfum Calvin Klein CK One Platinum Edition

Calvin Klein's CK One Platinum Edition is gemaakt voor iedereen die de conventies wil ontwijken en zich alleen door het eigen instinct wil laten leiden. Deze moderne interpretatie van de legendarische uniseksgeur CK One werd in 2018 geïntroduceerd.

  • aromatische, houtige geur
  • voor onconventionele vrouwen en mannen
  • geschikt om elke dag te dragen

Samenstelling van de geur
De topnoten van dit eau de toilette zijn de sappige groene appel Granny Smith, aangevuld met aromatische kardemom en aldehyden. Het kruidige hart herbergt de essentie van warme kaneel, roze peper en mysterieuze lavendel. De geurcompositie van CK One Platinum Edition heeft een basis van vetiver en fijn kasjmierhout dat begeleid wordt door een amberakkoord.

Samenstelling

Topnoten
Kardemom, Granny Smith Appel , Aldehyden
Hartnoten
Lavendel , Roze Peper , Kaneel
Basisnoten
Vetiver , Kasjmier Hout , Amber
Geursoort
aromatisch, houtachtig

Over het merk Calvin Klein

Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.