Calvin Klein CK Oneeau de toilette Unisex

5×
Calvin Klein CK One eau de toilette Unisex
Calvin Klein CK One eau de toilette Unisex
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
69,00

Je bespaart 67%
200 ml
22,80

Code: CAK0285 | Op voorraad

Dit product is al zonder cellofaan door de fabrikant verpakt.

1
PostNL
vrijdag 17-7-2020
UPS Air Mail
morgen al donderdag 16-7-2020

Beschrijving van het parfum Calvin Klein CK One
Samenstelling

De unisex eau de toilette Calvin Klein CK One is de verpersoonlijking van jeugdige vrijdenkendheid, verbeeldingskracht en uniekheid. Met deze geur kun je echt jezelf zijn!

  • een frisse citrusgeur
  • voor ongeremde vrouwen en mannen
  • geweldig voor dagelijks gebruik

Samenstelling van de geur
De eau de toilette opent met fantasierijke tonen van sappige mandarijn, papaya, verse bergamot en citroen. Het bloemenhart komt tot leven met een aromatische harmonie van viooltjes, jasmijn, lelietjes-van-dalen en rozen, die een zachte, pittige nootmuskaat toevoegt. De hele aromatische samenstelling is vervolgens een sensuele combinatie van dierlijke musk, ceder en amber.

Het verhaal van de geur
CK One werd geïntroduceerd in 1994, waarmee een revolutie begon in de wereld van geuren - ze hoeven niet langer teder vrouwelijk of sterk mannelijk te zijn. Unisex-geuren zijn geschikt voor iedereen die zijn eigen identiteit definieert. Met de iconische flacon kan de geur op de huid worden gesprayd of zonder de verstuiver als after shave worden gebruikt.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Kardemom, Papaya , Groene noten , Citroen , Mandarijn , Bergamot , Ananas
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Iriswortel, Lelietje van Dalen , Roos , Nootmuskaat , Jasmijn , Viooltje
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Muskus , Eikenmos , Amber , Sandelhout
Geursoort
citrus, aromatisch

Over het merk Calvin Klein

Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.

Review Calvin Klein CK One