Calvin Klein CK One

Deodorant Stick Unisex 75 gr

Calvin Klein CK One Deodorant Stick Unisex 75 gr
Calvin Klein CK One Deodorant Stick Unisex 75 gr
75 gr
9,80

Code: CAK0302 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
woensdag 28-8-2019
UPS Air Mail
woensdag 28-8-2019
Calvin Klein CK One
75 gr | 9,80

Beschrijving van het parfum Calvin Klein CK One

De geparfumeerde deostick Calvin Klein CK One vult uitstekend de geur van dezelfde collectie aan. De vaste deodorant voorkomt effectief onaangenaam transpireren, verzorgt de gevoelige huid van de oksels en laat hem voor lange uren geurend achter.

Ingrediënten:

  • zonder aluminiumzouten

Over het merk Calvin Klein

Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.

Review Calvin Klein CK One

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!