Calvin Klein Women Intense Eau de Parfum voor Vrouwen

Calvin Klein Women Intense Eau de Parfum voor Vrouwen
Calvin Klein Women Intense Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
106,00

Je bespaart 58%
100 ml
44,66

Code: CAK17167 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 25-1-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 23-1-2021
UPS Air Mail
maandag 25-1-2021

Beschrijving van het parfum Calvin Klein Women Intense
Samenstelling

Durf je vrouwelijke kant duidelijker te laten zien. Eau de parfum Calvin Klein Women Intense komt met een perfecte balans waarmee je je essentiële kwetsbaarheid behoudt terwijl je het vertrouwen krijgt om de diepte van je natuurlijke sensualiteit te manifesteren.

  • een sensuele bloemengeur
  • voor sterkere en sensuele vrouwen
  • sluit aan bij de oorspronkelijke geur Calvin Klein Women

Samenstelling van de geur
De citrus-kruidige combinatie vertegenwoordigd door citroen en bergamot met een snufje kardemom neemt het beginwoord van deze eau de parfum. De bloemige hartnoten komt als een trio waarin de majestueuze oranjebloesem wordt aangevuld met jasmijn en zwarte viooltjes. De indrukwekkende basisnoten verbergen zoet, verwarmend sandelhout gecombineerd met patchoeli en wierook.

Het verhaal van de geur
De geuren voor vrouwen van Calvin Klein Women kun je niet over het hoofd zien, niet alleen dankzij het gebruik van unieke componenten, maar ook dankzij de parfumflacons. Het onmiskenbare design trekt altijd de aandacht. De Intense-variant liet niet lang op zich wachten. De parfumdesigner Honorine Blanc heeft in Women Intense de breekbaarheid en frisheid van de originele versie behouden, terwijl de nieuwe ingrediënten van de eau de parfum de textuur en sensuele spanning versterken. Precies zoals de Intense-variant verdient.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Kardemom, Citroen , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Zwarte Viooltje, Jasmijn , Sinaasappelbloesem
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Patchuli , Olibanum , Sandelhout
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Over het merk Calvin Klein

Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.

Review Calvin Klein Women Intense