CacharelYes I Am Eau de Parfum voor Vrouwen

Cacharel Yes I Am Eau de Parfum voor Vrouwen
Cacharel Yes I Am Eau de Parfum voor Vrouwen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
35,00

Je bespaart 11%
30 ml
30,90

Op voorraad | Code: CAC01641
1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 10-12-2021

De eau de parfum Chacharel Yes I Am is een geur voor een dappere, onafhankelijke vrouw die altijd klaar staat om haar willetje door te drijven.

  • zinnelijke, bloemig-fruitige geur met pikante noten
  • voor de onafhankelijke, dappere vrouw
  • voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden

Samenstelling van de geur
De eau de parfum opent met de fruitnoten van mandarijn en framboos. Die worden later aangevuld met zachte gember- en bloemakkoorden in de vorm van gardenia en jasmijn. Wat deze geur zo uitzonderlijk maakt, is de kruidige basis met kardemom en een crèmige melk genaamd ”Spicy Cremoso”.

Het verhaal van de geur
Het ontwerp van de flacon werd geïnspireerd op een lippenstift – met meest iconische cosmetische object van een vrouw. Net als de geur zelf wordt ook de flacon een onmisbaar accessoire dat jou bij elke stap zal vergezellen. Neem Cacharel Yes I Am met je mee waar je ook gaat en laat je meeslepen door het onweerstaanbare aroma. De eau de parfum werd gelanceerd tijdens de lente van 2018.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Framboos , Mandarijn
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Jasmijn , Gardenia , Gemberbloem, Amber
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Melk , Kardemom
Geursoort
fruitig, bloemig

De Franse parfums van Cacharel zijn geïnspireerd door pure vrouwelijkheid, ze zijn speels, dynamisch en vol van kleuren. Ze blinken uit door gepassioneerde tonen en edele ingrediënten en ze combineren traditionele en moderne invloeden.

De oprichter van het merk Jean Bousquet was oorspronkelijk slechts ontwerper. Cacharel werd een van de eerste modehuizen die in de jaren zestig een confectiecollectie presenteerde als alternatief voor de haute-couturemode. Met zijn frisse en trendy kledingpatronen heeft het merk niet alleen zijn tijd overtroffen in de modewereld, maar heeft het ook nog steeds succes in de parfumwereld.

De geuren van Cacharel vieren vrouwelijkheid en romantiek en presenteren die in verschillende vormen - in de legendarische meisjesgeur Anaïs Anaïs, in de gepassioneerde eau de parfum Cacharel Amor Amor en in de gedurfde en onafhankelijke Yes I Am. Elk parfum van Cacharel is de geuruitdrukking van een van de fasen van het leven van elke vrouw.