Cacharel Noa L’Eau Summer 2018eau de toilette Limited Edition voor Vrouwen Fiesta Cubana

Cacharel Noa L’Eau Summer 2018 eau de toilette Limited Edition  voor Vrouwen  Fiesta Cubana
Cacharel Noa L’Eau Summer 2018 eau de toilette Limited Edition  voor Vrouwen  Fiesta Cubana
50 ml

Code: CAC01613 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Cacharel Noa L’Eau Summer 2018
Samenstelling

Cacharel Noa L’Eau Summer 2018 Eau de Toilette roept een vreugdevolle, opwindende en zorgeloze vakantiesfeer op en omringt je met lichtheid en frisheid.

  • frisse geur
  • bloemig-fruitige geur
  • voor de romantische vrouw
  • om dagelijks te dragen, vooral bij warm weer

Samenstelling

Geursoort
fruitig, bloemig

Over het merk Cacharel

De Franse parfums van Cacharel zijn geïnspireerd door pure vrouwelijkheid, ze zijn speels, dynamisch en vol van kleuren. Ze blinken uit door gepassioneerde tonen en edele ingrediënten en ze combineren traditionele en moderne invloeden.

De oprichter van het merk Jean Bousquet was oorspronkelijk slechts ontwerper. Cacharel werd een van de eerste modehuizen die in de jaren zestig een confectiecollectie presenteerde als alternatief voor de haute-couturemode. Met zijn frisse en trendy kledingpatronen heeft het merk niet alleen zijn tijd overtroffen in de modewereld, maar heeft het ook nog steeds succes in de parfumwereld.

De geuren van Cacharel vieren vrouwelijkheid en romantiek en presenteren die in verschillende vormen - in de legendarische meisjesgeur Anaïs Anaïs, in de gepassioneerde eau de parfum Cacharel Amor Amor en in de gedurfde en onafhankelijke Yes I Am. Elk parfum van Cacharel is de geuruitdrukking van een van de fasen van het leven van elke vrouw.

Review Cacharel Noa L’Eau Summer 2018