Cacharel Noa

Bodylotion voor Vrouwen 200 ml

Cacharel Noa Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
Cacharel Noa Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
Cacharel Noa Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
200 ml
28,40

Code: CAC0072 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
woensdag 26-9-2018
Cacharel Noa
200 ml | 28,40

Beschrijving van het parfum Cacharel Noa

De bodymilk Cacharel Noa Noa is een perfecte aanvulling op de geur van de gelijknamige reeks. De melk voedt effectief je huid en geeft hem de zo nodige hydratatie. Bij regelmatig gebruik zal je huid fluweelzacht en onweerstaanbaar soepel zijn.

Over het merk Cacharel

Het merk Cacharel werd in 1962 opgericht in Nîmes, in Zuid-Frankrijk, door Jean Bousquet. Oorspronkelijk waren het niet cosmetica en parfums, maar rokken en blouses waarmee de jonge Franse dromer zich in zijn levenonderhoud voorzag. Na zijn studie aan de Technische Universiteit keerde hij terug naar Parijs om daar zijn eigen modehuis te beginnen op de zolder van zijn huis in de wijk Le Marais.

De parfums van Cacharel (de naam komt van het kleine vogeltje in de Camargue) zijn geïnspireerd door traditionele vrouwelijkheid, bruisen van activiteiten en een spel met kleuren. Ze munten uit door hun lichtvoetigheid, gevoelige en subtiele tinten, edele materialen. De parfums van Cacharel combineren traditionele en moderne invloeden die voor het merk Cacharel onderscheidend zijn.

Menu