Cacharel Amor Amor Mon Du Soir

Eau de Toilette voor Vrouwen 30 ml

Cacharel Amor Amor Mon Du Soir Eau de Toilette voor Vrouwen  30 ml
Cacharel Amor Amor Mon Du Soir Eau de Toilette voor Vrouwen  30 ml
30 ml

Code: CAC0986 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cacharel Amor Amor Mon Du Soir
30 ml

Beschrijving van het parfum Cacharel Amor Amor Mon Du Soir

Cacharel Amor Amor Mon Du Soir Eau de Toilette is een onweerstaanbaar verleidelijke en unieke geur die je zal bedwelmen met zijn intensiteit en de luxe uitstraling.

  • fruitige geur
  • voor de sensuele vrouw
  • vooral geschikt voor als het koud is

Samenstelling

Geursoort
bloemig, fruitig

Over het merk Cacharel

De Franse parfums van Cacharel zijn geïnspireerd door pure vrouwelijkheid, ze zijn speels, dynamisch en vol van kleuren. Ze blinken uit door gepassioneerde tonen en edele ingrediënten en ze combineren traditionele en moderne invloeden.

De oprichter van het merk Jean Bousquet was oorspronkelijk slechts ontwerper. Cacharel werd een van de eerste modehuizen die in de jaren zestig een confectiecollectie presenteerde als alternatief voor de haute-couturemode. Met zijn frisse en trendy kledingpatronen heeft het merk niet alleen zijn tijd overtroffen in de modewereld, maar heeft het ook nog steeds succes in de parfumwereld.

De geuren van Cacharel vieren vrouwelijkheid en romantiek en presenteren die in verschillende vormen - in de legendarische meisjesgeur Anaïs Anaïs, in de gepassioneerde eau de parfum Cacharel Amor Amor en in de gedurfde en onafhankelijke Yes I Am. Elk parfum van Cacharel is de geuruitdrukking van een van de fasen van het leven van elke vrouw.

Beoordeling Cacharel Amor Amor Mon Du Soir

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!