Cacharel Amor Amor

Bodylotion voor Vrouwen 200 ml

Cacharel Amor Amor Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
Cacharel Amor Amor Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
Cacharel Amor Amor Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
200 ml
28,40

Code: CAC0019 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
maandag 17-12-2018
Cacharel Amor Amor
200 ml | 28,40

Beschrijving van het parfum Cacharel Amor Amor

De bodymilk Cacharel Amor Amor Amor Amor is een perfecte aanvulling op de geur van de gelijknamige reeks. De melk voedt effectief je huid en geeft hem de zo nodige hydratatie. Bij regelmatig gebruik zal je huid fluweelzacht en onweerstaanbaar soepel zijn.

Over het merk Cacharel

Het merk Cacharel werd in 1962 opgericht in Nîmes, in Zuid-Frankrijk, door Jean Bousquet. Oorspronkelijk waren het niet cosmetica en parfums, maar rokken en blouses waarmee de jonge Franse dromer zich in zijn levenonderhoud voorzag. Na zijn studie aan de Technische Universiteit keerde hij terug naar Parijs om daar zijn eigen modehuis te beginnen op de zolder van zijn huis in de wijk Le Marais.

De parfums van Cacharel (de naam komt van het kleine vogeltje in de Camargue) zijn geïnspireerd door traditionele vrouwelijkheid, bruisen van activiteiten en een spel met kleuren. Ze munten uit door hun lichtvoetigheid, gevoelige en subtiele tinten, edele materialen. De parfums van Cacharel combineren traditionele en moderne invloeden die voor het merk Cacharel onderscheidend zijn.

Beoordeling Cacharel Amor Amor

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!