Bvlgari Splendida Patchouli Tentation Eau de Parfum voor Vrouwen

Bvlgari Splendida Patchouli Tentation Eau de Parfum voor Vrouwen
Bvlgari Splendida Patchouli Tentation Eau de Parfum voor Vrouwen
Nieuw
50 ml
96,00

Code: BVL07522 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Bvlgari Splendida Patchouli Tentation
Samenstelling

Gun jezelf een geur waarmee je in geen enkel gezelschap over het hoofd gezien wordt. De eau de parfum voor vrouwen Bvlgari Splendida Patchouli Tentation is een belichaming van luxe en exclusiviteit en de ingenieuze geurcompositie bekoort zelfs de meest veeleisenden.

  • poederachtige geur
  • chypre geur
  • bloemige geur
  • houtachtige geur
  • muskusgeur
  • tijdloze, elegante geur voor liefhebbers van het klassieke
  • unieke geur voor speciale gelegenheden

Belangrijke informatie

Ontvlambaar.

Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Witte Perzik , Patchuli
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Orriswortel , Patchuli
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Witte Muskus , Patchuli
Geursoort
groen, cypre, houtachtig, muskus

Over het merk Bvlgari

Bvlgari parfums ontstaan waar de juweelkunst en de parfumkunst samenkomen als een uiting van de pracht en aantrekkingskracht van het Middellandse Zeegebied. De baanbrekende geest, het gevoel voor grootsheid en het meesterlijke werk met kleuren vinden hun oorsprong in de ‘eeuwige stad’ Rome, waar het verhaal van dit Italiaanse merk aanving in 1884.

Oorspronkelijk was het merk toegespitst op sieraden, daarna kwamen er uurwerken bij. De eerste Bvlgari parfum zag het levenslicht in het jaar 1992, en sindsdien heeft dit luxemerk al verschillende succesvolle collecties uitgebracht, zoals bijvoorbeeld Omina, Man, en Goldea & Splendida.

De juwelier-parfumeur Bvlgari bewerkt de juwelen der natuur, geïnspireerd door de diversiteit van de wereld op alle continenten, om unieke parfums te bieden die gecreëerd worden door topparfumeurs van wereldniveau en gevat zijn in flacons die juwelen zijn op zich.

De missie van het merk Bvlgari is om de vreugde te delen van het bewerken van de juwelen der natuur.

Review Bvlgari Splendida Patchouli Tentation