BvlgariPetits et Mamans Eau de Toilette Unisex

Bvlgari Petits et Mamans Eau de Toilette Unisex
Bvlgari Petits et Mamans Eau de Toilette Unisex
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
64,50

Je bespaart 51%
100 ml
31,50

Op voorraad | Code: BVL0167
1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 10-12-2021

Een subtiele geur die een terugkeer naar je kindertijd oproept. De uniseks eau de toilette Bvlgari Petits Et Mamans bekoort niet alleen je reukorgaan, maar de vrolijke, grappige verpakking ook je ogen. De lichte, rustgevende geur van heerlijke thee brengt zijn drager een moment van harmonieuze rust.

  • bloemige, poederachtige geur
  • ook geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
  • voor iedere liefhebber van zuivere, lichte geuren met een rustgevend effect

Samenstelling van de geur
In de opening van de eau de toilette herken je de zoetig-bittere noten van de essentiële olie petitgrain. De hartnoten van de geur herbergen de fruitige tonen van witte perzik. Het puntje op de i komt van geliefde zoete vanille.

Verhaal van de geur
De eau de toilette Petits Et Mamans ontstond al in 1997 en heeft sindsdien veel aan populariteit gewonnen. De geur gaat voor eenvoud en een subtiel, poederachtig aroma. De speelsheid van de geur wordt onderstreept door het vrolijke, grappige ontwerp van de flacon.

Volledige samenstelling

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C) ; AQUA (WATER) ; PARFUM (FRAGRANCE) ; LINALOOL ; BENZYL ALCOHOL ; LIMONENE De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Petitgrain
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Witte Perzik
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Iris
Geursoort
bloemig

Bvlgari parfums ontstaan waar de juweelkunst en de parfumkunst samenkomen als een uiting van de pracht en aantrekkingskracht van het Middellandse Zeegebied. De baanbrekende geest, het gevoel voor grootsheid en het meesterlijke werk met kleuren vinden hun oorsprong in de ‘eeuwige stad’ Rome, waar het verhaal van dit Italiaanse merk aanving in 1884.

Oorspronkelijk was het merk toegespitst op sieraden, daarna kwamen er uurwerken bij. De eerste Bvlgari parfum zag het levenslicht in het jaar 1992, en sindsdien heeft dit luxemerk al verschillende succesvolle collecties uitgebracht, zoals bijvoorbeeld Omina, Man, en Goldea & Splendida.

De juwelier-parfumeur Bvlgari bewerkt de juwelen der natuur, geïnspireerd door de diversiteit van de wereld op alle continenten, om unieke parfums te bieden die gecreëerd worden door topparfumeurs van wereldniveau en gevat zijn in flacons die juwelen zijn op zich.

De missie van het merk Bvlgari is om de vreugde te delen van het bewerken van de juwelen der natuur.