Bvlgari Omnia Paraiba

Bodylotion voor Vrouwen 100 ml

Bvlgari Omnia Paraiba Bodylotion  voor Vrouwen  100 ml
Bvlgari Omnia Paraiba Bodylotion  voor Vrouwen  100 ml
31,90

Je bespaart 32%
Bodylotion voor Vrouwen 100 ml
21,70

Code: BVL2868 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
maandag 1-7-2019
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 28-6-2019
Bvlgari Omnia Paraiba
Bodylotion voor Vrouwen 100 ml | 21,70

Beschrijving van het parfum Bvlgari Omnia Paraiba

De bodymilk Bvlgari Omnia Paraiba is een perfecte aanvulling op de geur van de gelijknamige reeks. De melk voedt effectief je huid en geeft hem de zo nodige hydratatie. Bij regelmatig gebruik zal je huid fluweelzacht en onweerstaanbaar soepel zijn.

Over het merk Bvlgari

Bvlgari is een luxe modemerk met een kenmerkende Italiaanse stijl. Het merk Bvlgari werd opgericht in 1884 in Rome en is geïnspireerd door de tijdloze schoonheid van de Griekse en Romeinse kunst die zo bewonderd werd door de oprichter Sotiriou Bvlgari, afkomstig uit het Griekse Epirus, uit een familie van fabrikanten van zilveren sieraden. Zijn afkomst komt tot uiting in het ontwerp van zijn flacons.

De allereerste winkel van Bvlgari ontstond in Rome en werd al snel een plaats van talloze aristocratische feesten. Na de Tweede Wereldoorlog paste de familie Bvlgari de strikte Franse regels toe voor de vervaardiging van gouden sieraden en mode-accessoires van Bvlgari. De familie opende haar eerste winkel in Amerika (New York) en specialiseerde zich tevens in de fabricage van horloges. In 1993 verschijnen eindelijk de parfums van Bvlgari.

Beoordeling Bvlgari Omnia Paraiba

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!