Bvlgari Omnia Indian Garnet gift set

 • Bvlgari Omnia Indian Garnet gift set
 • Bvlgari Omnia Indian Garnet gift set 1
   meer

  Varianten Bvlgari Omnia Indian Garnet

  • Bvlgari Omnia Indian Garnet Gift Set III. Eau de Toilette 65 ml + Body Lotion 40 ml + Douchegel 40 ml + Zeep 50 g + Cosmetica tas Gift Set III.  

   Dit product is momenteel niet beschikbaar.

   Eau de Toilette 65 ml + Body Lotion 40 ml + Douchegel 40 ml + Zeep 50 g + Cosmetica tas
   Code: BVL3308

  Omhoog

  Over merk Bvlgari

  Beoordeling

  Design

  Uithoudingsvermogen

  Intensiteit

  Algemene indruk

  Bvlgari is een luxe modemerk met een kenmerkende Italiaanse stijl. Het merk Bvlgari werd opgericht in 1884 in Rome en is geïnspireerd door de tijdloze schoonheid van de Griekse en Romeinse kunst die zo bewonderd werd door de oprichter Sotiriou Bvlgari, afkomstig uit het Griekse Epirus, uit een familie van fabrikanten van zilveren sieraden. Zijn afkomst komt tot uiting in het ontwerp van zijn flacons.

  De allereerste winkel van Bvlgari ontstond in Rome en werd al snel een plaats van talloze aristocratische feesten. Na de Tweede Wereldoorlog paste de familie Bvlgari de strikte Franse regels toe voor de vervaardiging van gouden sieraden en mode-accessoires van Bvlgari. De familie opende haar eerste winkel in Amerika (New York) en specialiseerde zich tevens in de fabricage van horloges. In 1993 verschijnen eindelijk de parfums van Bvlgari.

  Omhoog

  Beoordeling Bvlgari Omnia Indian Garnet

  • vrijdag 17 november 2017
   Francoise

   Lekker reukje met mooi tasje

  Wat vind je van Bvlgari Omnia Indian Garnet ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "


  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​