Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette voor Vrouwen

3×
Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette voor Vrouwen
Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette voor Vrouwen
65 ml
51,80

Code: BVL0136 | Op voorraad
1
Je product laten graveren met een korte inscriptie en ontvang zo een uniek cadeau
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
maandag 17-5-2021
UPS Air Mail
maandag 17-5-2021

Beschrijving Bvlgari Omnia Crystalline
Samenstelling

Bevorder je natuurlijke sensualiteit wanneer je maar wil. De eau de toilette voor vrouwen Bvlgari Omnia Crystalline is een betrouwbare partner in deze opgave. Deze geur is elke dag opnieuw een volmaakte aanvulling op jouw zijn, en is tegelijk een decente en frisse huldiging van de vrouwelijkheid.

  • poederachtig-bloemige geur
  • voor de moderne vrouw
  • geschikt voor de lente- en zomermaanden

Samenstelling van de geur
De exotische tonen van het Aziatische fruit nashi en bamboe komt meteen aan het begin naar boven. Daar voegt zich de zuivere, poederachtige geur van lotusbloem aan toe en tot slot ruik je aards, balsemachtig hout.

Verhaal van de geur
Zuiverheid en de volmaaktheid van kristal vind je niet alleen in de geurcompositie maar ook in de flacon van de geur Bvlgari Omnia Crystalline. De neus achter deze schitterende, kristalheldere geur is parfumeur Alberto Morillas.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
bloemig, water noten

Over het merk Bvlgari

Bvlgari parfums ontstaan waar de juweelkunst en de parfumkunst samenkomen als een uiting van de pracht en aantrekkingskracht van het Middellandse Zeegebied. De baanbrekende geest, het gevoel voor grootsheid en het meesterlijke werk met kleuren vinden hun oorsprong in de ‘eeuwige stad’ Rome, waar het verhaal van dit Italiaanse merk aanving in 1884.

Oorspronkelijk was het merk toegespitst op sieraden, daarna kwamen er uurwerken bij. De eerste Bvlgari parfum zag het levenslicht in het jaar 1992, en sindsdien heeft dit luxemerk al verschillende succesvolle collecties uitgebracht, zoals bijvoorbeeld Omina, Man, en Goldea & Splendida.

De juwelier-parfumeur Bvlgari bewerkt de juwelen der natuur, geïnspireerd door de diversiteit van de wereld op alle continenten, om unieke parfums te bieden die gecreëerd worden door topparfumeurs van wereldniveau en gevat zijn in flacons die juwelen zijn op zich.

De missie van het merk Bvlgari is om de vreugde te delen van het bewerken van de juwelen der natuur.

Review Bvlgari Omnia Crystalline3