Bvlgari Man Wood EssenceEau de Parfum voor Mannen

Bvlgari Man Wood Essence Eau de Parfum voor Mannen
Bvlgari Man Wood Essence Eau de Parfum voor Mannen
100 ml
63,40

Code: BVL05111 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
dinsdag 21-1-2020
UPS Air Mail
dinsdag 21-1-2020

Beschrijving van het parfum Bvlgari Man Wood Essence

Bvlgari Man Wood Essence Eau de Parfum is een uitgesproken mannelijke geur waarmee je op elk moment van de dag vol zelfvertrouwen zal zijn.

  • houtachtige geur
  • voor de moderne gentleman
  • voor dagelijks gebruik, maar ook bij speciale gelegenheden

Samenstelling

Topnoten
Koriander, Citroenschil , Citrusvruchten
Hartnoten
Ceder , Vetiver , Cipres
Basisnoten
Benzoine
Geursoort
houtachtig

Over het merk Bvlgari

Stel je onconventionele materialen voor, levendige kleurencombinaties en onmiskenbare thema's die samensmelten met perfect uitgebalanceerde vormen – dat is het Bvlgari merk. Haar mode- en cosmetica vullen je persoonlijkheid aan en passen je als een tweede huid.

Het Italiaanse modebedrijf Bvlgari werd in 1884 in Rome opgericht dankzij een man genaamd Sotirio Bulgari, wiens naam vandaag trots is. Het merk brengt al meer dan 130 jaar niet alleen luxe mode, mode-accessoires, maar ook art-deco sieraden.

Maar Bvlgari is ook beroemd om zijn geurproductie. Veel Bvlgari-parfums hebben de harten van vrouwen en mannen veroverd met hun onmiskenbare compositie over de hele wereld. Bvlgari Omnia, een damesgeur geïnspireerd op levendige edelstenen, is bijvoorbeeld een van de legendes die in de loop der jaren vele variaties hebben ondergaan, zowel beperkt als permanent.

Niet alleen is Bvlgari een symbool van uitmuntendheid, het is ook een van die merken die zich niets aantrekken van het lot van onze planeet. Hij is actief betrokken bij het vinden van manieren voor duurzaamheid en is ook geïnteresseerd in verschillende andere mondiale uitdagingen.