Bvlgari Man in Black

Douchegel voor Mannen 200 ml

Bvlgari Man in Black Douchegel voor Mannen 200 ml
Bvlgari Man in Black Douchegel voor Mannen 200 ml
Bvlgari Man in Black Douchegel voor Mannen 200 ml
34,90
Korting 41%
Douchegel voor Mannen 200 ml
20,60

Code: BVL1199 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
PostNL
woensdag 24-4-2019
Bvlgari Man in Black
Douchegel voor Mannen 200 ml | 20,60

Beschrijving van het parfum Bvlgari Man in Black

Het douchegel Bvlgari Man in Black is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Het geeft frisheid en laat de huid zacht en vol van geur achter, wat de zintuigen stimuleert en het zelfvertrouwen vergroot. Elke wasbeurt zal hierdoor een geweldige ervaring worden.

Over het merk Bvlgari

Bvlgari is een luxe modemerk met een kenmerkende Italiaanse stijl. Het merk Bvlgari werd opgericht in 1884 in Rome en is geïnspireerd door de tijdloze schoonheid van de Griekse en Romeinse kunst die zo bewonderd werd door de oprichter Sotiriou Bvlgari, afkomstig uit het Griekse Epirus, uit een familie van fabrikanten van zilveren sieraden. Zijn afkomst komt tot uiting in het ontwerp van zijn flacons.

De allereerste winkel van Bvlgari ontstond in Rome en werd al snel een plaats van talloze aristocratische feesten. Na de Tweede Wereldoorlog paste de familie Bvlgari de strikte Franse regels toe voor de vervaardiging van gouden sieraden en mode-accessoires van Bvlgari. De familie opende haar eerste winkel in Amerika (New York) en specialiseerde zich tevens in de fabricage van horloges. In 1993 verschijnen eindelijk de parfums van Bvlgari.

Beoordeling Bvlgari Man in Black

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!