Bvlgari Man Black Cologne gift set

 • Bvlgari Man Black Cologne gift set
   meer

  Varianten Bvlgari Man Black Cologne

  • Bvlgari Man Black Cologne Gift Set I. Eau de Toilette 100 ml + Aftershave balsem 75 ml + Shampoo en Douchegel 75 ml + Cosmetica tas 1 ksGift Set I.  

   Dit product is momenteel niet beschikbaar.

   Eau de Toilette 100 ml + Aftershave balsem 75 ml + Shampoo en Douchegel 75 ml + Cosmetica tas 1 ks
   Code: BVL3482

  Gerelateerde producten

  • Eau de Toilette voor Mannen Bvlgari Man Black CologneEau de Toilette voor Mannen

   Op voorraad

   vanaf € 35,30

  Omhoog

  Over merk Bvlgari

  Bvlgari is een luxe modemerk met een kenmerkende Italiaanse stijl. Het merk Bvlgari werd opgericht in 1884 in Rome en is geïnspireerd door de tijdloze schoonheid van de Griekse en Romeinse kunst die zo bewonderd werd door de oprichter Sotiriou Bvlgari, afkomstig uit het Griekse Epirus, uit een familie van fabrikanten van zilveren sieraden. Zijn afkomst komt tot uiting in het ontwerp van zijn flacons.

  De allereerste winkel van Bvlgari ontstond in Rome en werd al snel een plaats van talloze aristocratische feesten. Na de Tweede Wereldoorlog paste de familie Bvlgari de strikte Franse regels toe voor de vervaardiging van gouden sieraden en mode-accessoires van Bvlgari. De familie opende haar eerste winkel in Amerika (New York) en specialiseerde zich tevens in de fabricage van horloges. In 1993 verschijnen eindelijk de parfums van Bvlgari.

  Omhoog

  Beoordeling Bvlgari Man Black Cologne

  Wat vind je van Bvlgari Man Black Cologne ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *


  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​