Bvlgari Jasmin Noir

Bodylotion voor Vrouwen 200 ml

Bvlgari Jasmin Noir Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
Bvlgari Jasmin Noir Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
200 ml

Code: BVL0229 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

Beschrijving van het parfum Bvlgari Jasmin Noir

De bodymilk Bvlgari Jasmin Noir is een perfecte aanvulling op de geur van de gelijknamige reeks. De melk voedt effectief je huid en geeft hem de zo nodige hydratatie. Bij regelmatig gebruik zal je huid fluweelzacht en onweerstaanbaar soepel zijn.

Over het merk Bvlgari

Bvlgari is een luxe modemerk met een kenmerkende Italiaanse stijl. Het merk Bvlgari werd opgericht in 1884 in Rome en is geïnspireerd door de tijdloze schoonheid van de Griekse en Romeinse kunst die zo bewonderd werd door de oprichter Sotiriou Bvlgari, afkomstig uit het Griekse Epirus, uit een familie van fabrikanten van zilveren sieraden. Zijn afkomst komt tot uiting in het ontwerp van zijn flacons.

De allereerste winkel van Bvlgari ontstond in Rome en werd al snel een plaats van talloze aristocratische feesten. Na de Tweede Wereldoorlog paste de familie Bvlgari de strikte Franse regels toe voor de vervaardiging van gouden sieraden en mode-accessoires van Bvlgari. De familie opende haar eerste winkel in Amerika (New York) en specialiseerde zich tevens in de fabricage van horloges. In 1993 verschijnen eindelijk de parfums van Bvlgari.

Beoordeling Bvlgari Jasmin Noir

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!