Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert ExtrémeEau de Toilette Unisex

Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert Extréme Eau de Toilette Unisex 75 ml
Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert Extréme Eau de Toilette Unisex 75 ml
75 ml

Code: BVL0924 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
  • Beschrijving van het parfum
  • Over het merk
  • Review

Beschrijving van het parfum Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert Extréme
Samenstelling

Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert Extréme Eau de Toilette is een uiting van optimisme en een gevoel van volkomen geluk. Waan jezelf in een geur die je de hele dag in een goed humeur zal brengen!

  • citrusgeur
  • uniseks geur – voor mannen en voor vrouwen
  • om dagelijks te dragen, vooral bij warm weer

Samenstelling

Topnoten
Koriander, Sinaasappel , Sinaasappelboom bloesem , Peper , Bergamot
Hartnoten
Kardemom, Roos , Jasmijn
Basisnoten
Hout Noten , Thee
Geursoort
citrus, aromatisch

Over het merk Bvlgari

Stel je onconventionele materialen voor, levendige kleurencombinaties en onmiskenbare thema's die samensmelten met perfect uitgebalanceerde vormen – dat is het Bvlgari merk. Haar mode- en cosmetica vullen je persoonlijkheid aan en passen je als een tweede huid.

Het Italiaanse modebedrijf Bvlgari werd in 1884 in Rome opgericht dankzij een man genaamd Sotirio Bulgari, wiens naam vandaag trots is. Het merk brengt al meer dan 130 jaar niet alleen luxe mode, mode-accessoires, maar ook art-deco sieraden.

Maar Bvlgari is ook beroemd om zijn geurproductie. Veel Bvlgari-parfums hebben de harten van vrouwen en mannen veroverd met hun onmiskenbare compositie over de hele wereld. Bvlgari Omnia, een damesgeur geïnspireerd op levendige edelstenen, is bijvoorbeeld een van de legendes die in de loop der jaren vele variaties hebben ondergaan, zowel beperkt als permanent.

Niet alleen is Bvlgari een symbool van uitmuntendheid, het is ook een van die merken die zich niets aantrekken van het lot van onze planeet. Hij is actief betrokken bij het vinden van manieren voor duurzaamheid en is ook geïnteresseerd in verschillende andere mondiale uitdagingen.

Review Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert Extréme